En aquest blog compartim què ens mou com a Tinglado, fragments de cadascuna de les nostres diferents sis ments curioses. Ens reconeixem en una diversitat que també ens defineix com a col·lectiu, en la qual tant punts comuns com diferències ens fan aprendre unes de les altres, volem compartir això amb vosaltres.

  • Mostra tots els articles
  • ciutat
  • espais de reflexió
  • habitatge
  • territori

Temps de confinament amb Marina Povedano

Marina establece un vínculo entre el mundo de la arquitectura y el de la folosofía como se hace patente en su entrevista ¡No te pierdas sus reflexiones!

Temps de confinament amb Ángela Peralta

Gran parte de la experiencia profesional de Ángela Peralta se centra en el desarrollo de procesos participativos para la transformación urbana y en la integración de la perspectiva feminista en el urbanismo. Ella es nuestra entrevistada de hoy con sugerentes respuestas.

Temps de confinament amb Jordi Alcon

Jordi Alcón, ferm defensor de les polítiques de nova ruralitat i de la lluita contra el despoblament dels pobles de l’interior de Castelló i alcalde de Vistabella del Maestrat, ha compartit reflexions en el cicle de “Temps de confinament. Ciutat, habitatge i societat postcovid”. Molt interessant!

Temps de confinament amb Gerardo Wadel

Gerardo Wadel, especialista en el ciclo de vida de los materiales e investigaciones sobre el verde y la sostenibilidad, es nuestro entrevistado en el ciclo “Temps de confinament. Ciutat, habitatge i societat postcovid”. ¡No os la perdáis!

Temps de confinament amb Nel·la Saborit

Nel·la Saborit, especialista en transport, mobilitat i urbanisme, és la primera entrevistada en el cicle “Temps de confinament. Ciutat, habitatge i societat postcovid”. El resultat ha estat les cinc píndoles que podreu trobar en el següent article.

Temps de confinament: Cicle sobre “Ciutat, habitatge, i societat postcovid”

Recuperem el format Slowinfo com a espai de reflexió, amb el primer cicle d’entrevistes: Temps de confinament. Ciutat, habitatge i societat postcovid.