Presentació de resultats

Us convidem a la presentació dels resultats de l’estudi “La transformació del paisatge urbà i les activitats socioeconòmiques en plantes baixes d’espais identitaris de Barcelona” el proper dia 13 de maig a les 18:30. La sessió es farà online.

Si teniu ganes de participar, us heu d’inscriure aquí: https://eltinglado.eltinglado.org/nextcloud/index.php/apps/forms/9TTnNPKRyTttSi37

A l’estudi hem analitzat la evolució les plantes baixes i l’entorn de la Superilla de Sant Antoni i l’Eix de Sant Pere Més Baix – Rec Comtal al llarg de 11 anys (2008-2019) recollint els canvis d’ús, documentant la reurbanització i també incorporant el testimoni i rutina de més de 30 persones i agents socials que han participat.

Durant la sessió explicarem la metodologia emprada i els fenòmens més cridaners identificats (gentrificació, pèrdua de comerç quotidià, canvis en la identitat del barri, …) i discutirem breument possibles propostes per millorar la qualitat de vida de les veïnes i treballadores d’aquests llocs.

Ens veiem!

Leave a comment