Transformació plantes baixes i paisatge urbà per la Covid-19

Us convidem a participar de les sessions participatives de l’estudi ‘La transformació de les plantes baixes i el paisatge urbà a causa de la COVID-19 als barris de Sants, Hostafrancs, El Gòtic, El Raval i La Prosperitat.

L’estudi té com a objectiu diagnosticar de manera crítica els processos de transformació i l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 i els restriccions per la seva mitigació, en els pràctiques quotidianes dels veïns i veïnes de diferents eixos identitaris de la ciutat així com al teixit socioeconòmic dels mateixos.

La sessió consisteix en un mapatge col·lectiu de les activitats que es coneixen i s’utilitzen al barri per part de les veïnes i un moment de posada en comú i discussió valorant com ha canviat el barri pel que fa a les activitats en les plantes baixes dels edificis i l’espai públic en els últims anys, especialment des de l’esclat de la COVID-19.

Per a participar cal omplir el següent formulari per tal de confirmar l’assistència, indicant si hi ha alguna necessitat que hauríem de contemplar.

1a sessió: 21 de setembre – Mapatge participatiu als barris de Sants i Hostafrancs

https://eltinglado.eltinglado.org/nextcloud/index.php/apps/forms/4sYYpc68Yy3knRWq

2a sessió: 22 de setembre – Mapatge participatiu als barris del Gòtic i el Raval

https://eltinglado.eltinglado.org/nextcloud/index.php/apps/forms/a6ZJXi3sZaKsYRpf

3a sessió: 21 d’octubre – Mapatge participatiu al barri de La Prosperitat

https://eltinglado.eltinglado.org/nextcloud/index.php/apps/forms/AZNEjfj6g4Actkdk 

Leave a comment