Facilitació col·lectiva en el projecte el Casco Antiguo va de Cine

Participació i dinamització

Juny de 2024

Tudela, Navarra

El Empedrao i Estudi Julio Mazarico

El Projecte el Casco Antiguo va de Cine és un taller de cinema per a joves a Tudela. Es realitzen una sèrie de sessions de formació presencial, dirigides i coordinades per Julio Mazarico i Marta Pérez Pinilla, en la qual un grup de joves van desenvolupar totes les etapes d’un projecte cinematogràfic fins a produir una minisèrie. D’aquesta manera van poder aprendre les claus del llenguatge i anàlisi cinematogràfica i, al seu torn, retratar la realitat social del Barri antic de Tudela.

El projecte va estar dirigit a joves de 14 a 35 anys amb motivació i interès per l’audiovisual com a vehicle d’expressió cultural i compromesos socialment. La inscripció era gratuïta i es van realitzar totes les etapes d’una producció, des del guionatge, la preproducció, el rodatge, la postproducció i la seva difusió i estrena.

Juntament amb Humaroo, vam poder incorporar-nos dins del projecte facilitant algunes de les sessions de taller. En concret vam poder realitzar unes sessions de documentació a través unes dinàmiques en grup per a informar les persones inscrites a través d’entrevistes a persones vinculades al barri de manera que poguessin conèixer millor el seu paisatge, històries i problemàtiques històriques i actuals.

Col·laboradores

Humaroo

Fotografies

Propies

Share: