Arquitectura i serveis

Entenem l’arquitectura com la transformació de l’espai per a encabir les necessitats derivades de la vida quotidiana tenint cura del nostre entorn, tant el natural com material o simbòlic.

 

Per això, rehabilitem abans de construir res nou, apostem per l’ús de materials de baix impacte ambiental buscant tancar el seu cicle de vida, seguim criteris d’eficiència energètica i benestar i introduïm elements per re-naturalitzar l’entorn. A més a més, comptem amb la participació de les usuàries al llarg del projecte i proposem models de gestió i disseny cooperatius.

Què oferim?
  • Redactem projectes de reforma i obra nova i en dirigim les obres.
  • Dissenyem i auto-construïm instal·lacions efímeres per a la re-apropiació o re-significació de l’espai, per a stands o fires, escenografies, etc.
  • Assessorem en la millora de l’accessibilitat, l’eficiència energètica i metabòlica dels edificis així com la incorporació de criteris de sostenibilitat als projectes.
  • Realitzem serveis tècnics d’arquitectura: ITE, cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, llicències d’activitat, etc.
  • Oferim tallers i formacions sobre l’aplicació de criteris de sostenibilitat i salut a l’arquitectura, així com per aproximar el món de l’arquitectura a la comunitat.
Intercanviem
Rehabitant barris
Rehabilitació estructural d’una nau agrària
Cercle dinàmic i Aigua i terra